Випуск 9 класу

Випуск. 9 клас.

Для одних учнів доросле життя починається після вручення атестатів, але цього року наші 9-ті класи стали випускними. Час вносить свої корективи, освітня реформа переформатовала навчальні заклади і наш ліцей стане гімназією. Сумно відпускати таких творчих та креативних дітей, але ми впевнені, що вони не загубляться у сучасному світі, використають здобуті знання та навички, щоб досягти успіхів на обраному шляху.

На шкільному подвір’ї відбулося вручення документів про базову середню освіту. Свідоцтва отримали 36 учнів Шевченківського ліцею. Фроликов Роман, Майстренко Ярослав, Скоробагатько Вікторія, Пась Олександра та Полоз Дарія отримали свідоцтва з відзнакою. Учнів зі святом привітала директор школи Лариса Анатоліївна Сігачова, побажала дітям успіхів при вступі, а тим хто переходить у Тарасівський ліцей гарного відпочинку.

Розділити радість дітей прийшли їх батьки, родичі та друзі. Для всіх присутніх був підготовлений святковий концерт, учать у якому брали і випускники.

Як і щороку, свято було незабутнім, хвилюючим. Воно назавжди залишиться яскравим спогадом у житті випускників. Тож побажаємо їм щасливого дорослого життя.

Налаштування доступності
Налаштування контрасту
Розмір шрифту
Міжбуквенний інтервал
Міжстрочний інтервал
Зображення
Шрифт
Скинути налаштування