Обласна патріотична онлайн-зустріч до Дня Збройних Сил України

Напередодні Дня Збройних Сил України учні 8-х класів Шевченківського ліцею взяли участь у обласній патріотичній онлайн-зустрічі «ЗСУ – на захисті України!». Локації заходу працювали із студій: КЗ КОР «Центр творчості дітей та юнацтва Київщини», Інтерактивного військово-патріотичного центру ДПТНЗ «Бориспільський професійний ліцей», а також закладів загальної середньої та позашкільної освіти області.

Учні та педагоги області під час онлайн зустрічі дізналися з перших вуст більше про тих, ким зараз захоплюється весь світ. Діти отримали можливість поспілкуватися з військовими, переглянути емоційні біографічні матеріали юних пошуковців про наших захисників та про історію 72-ї бригади імені Чорних Запорожців.

До зустрічі долучився начальник Луганського обласного ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою «Кадетський корпус імені героїв «Молодої гвардії», бригадний генерал Валерій Ємбаков, який акцентував увагу аудиторії на важливості консолідації в боротьбі за незалежність і територіальну цілісність України.

З цікавістю юні патріоти спілкувалися з полковником Збройних Сил України, блогером та журналістом Анатолієм Штефаном. Військовий підкреслив важливість патріотичного виховання та досягнень освітянського фронту для перемоги у російсько-українській війні.

Неоціненна роль у боротьбі з ворогом і представників волонтерського фронту. Діяльності освітян-волонтерів було також присвячено декілька матеріалів та виступів зустрічі.

Налаштування доступності
Налаштування контрасту
Розмір шрифту
Міжбуквенний інтервал
Міжстрочний інтервал
Зображення
Шрифт
Скинути налаштування