16 днів проти насильства

З 27 листопада Шевченківська гімназія долучилася до Всеукраїнської акції "16 днів проти насильства" з метою підвищення обізнаності учасників освітнього процесу щодо запобігання насильства.

Фроликова Ганна Андріївна разом з учнями 1-а класу в межах акції розіграли казку "Колобок" на новий лад, де головні герої подружилися між собою та навчилися виходити із небезпечних ситуацій.

Лазарєва Тетяна Миколаївна з учнями 6-а класу провела гру "Руйнівники фейків"з протидії булінгу в освітньому середовищі.

Сулименко Олександра Олександраівна та учні 6-б класу підготували малюнки на тему "Стоп насилля"

Тему булінгу на годині спілкування обговорили учні 8-а класу разом з Демиденко Іриною Віталіївною: діти переглянули тематичні відеоролики та взяли участь в анонімному онлайн тестуванні https://mamabook.com.ua/.../onlayn-test-dlya-ditey-na.../

Практичний психолог Бобко Оксана Володимирівна провела ряд заходів для учнів різних вікових категорій: 1-ші класи - флешмоб "Наші долоньки за щасливе дитинство", 4-ті класи - години спілкування "Мій улюблений світ проти насильства" та гру-квест для 5 -х класів "Ми проти насилля".

Акція триває...